laupäev, 2. juuli 2011

Tampoonikujulised kapslid naise tupe puhastamiseks (taimsed)

FOHOW „Printsessi Pärl”

Hiina Traditsioonilise Meditsiini (HTM) originaalse koostisega tampoonikujulised kapslid naise tupe puhastamiseks. 

Nende lugu algab ühest neljast vanast hiina legendist Hiina kõige kaunimate naiste kohta. See legend on Jan Gui Feist.
Aastal 745 p.Kr sattus 30-aastane Jan Ju Huan Tai dünastia imperaatori Tai Sjuantsuni lossi. Tänu imeõrnale nahale ja võrratult ilusale figuurile meeldis ta kohe imperaatorile ja temast sai talle armuke. Peagi said tema kolmest vanemast kaunitarist õest samuti imperaatori armukesed.
On säilinud ajaloolised andmed, mis tõestavad, et spetsiaalselt Jani õdede jaoks ehitas imperaator Huatsiin Lishani mägedesse ravivad vannid, milles nad aeg-ajalt suplesid. Kui õed tulid veest välja, siis pealtnägijate sõnul oli nende ilu võrdne lootose lillega. Nad said teada imperaatorliku originaalse salaretsepti ja  nende nahk jäi alati ülikenaks. Rahutuste ajal armuke Jan põgenes, kuid vaatamata sellele anti see imperaatorlik saladus põlvest põlve edasi. Kahjuks aja möödudes levisid valed andmed ja sellepärast imperaatorliku lossi retsept oli peaaegu kadunud.

Firma „Fööniksi” spetsialistid korraldasid imperaatorliku lossi salaretsepti taasavastamiseks erinevad uuringuid, milleks kasutati mitmeid kaasaegseid teaduslikke ekstrakti valmistamise meetodeid ning kõrgbiotehnoloogiat. Lõpuks töötasid teadlased välja ainulaadse ja efektiivse vahendi, mis teeb kõik naised (samuti  nende mehed!) väga õnnelikuks. See on firma „Fööniksi” uus toode tõeliselt tervendava efektiga - tampoonikujulised kapslid FOHOW „Printsessi Pärl”.

Koostisosad: Draakonipuu seemne ekstrakt, rabarberi juur, ebalehis, katehhu-akaatsia, värvisafloor, põletatud maarjas, rohtjas keepuu, borneool, jaapani aruputk (selinum japonicum), booraks jt HTM haruldased taimekomponendid.

Tervendamise põhimõte: FOHOW „Printsessi Pärl” tampoonikujuliste kapslite toime vastab HTM-i toodete põhimõtetele, mis oma konkreetselt suunatud teraapia abil ravib vaginaalse kahjustuse algpõhjusi, avab eesmise ja tagumise keskkanali meridiaanid, tasakaalustab Yin-Yangi, puhastab ja viib organismist toksiinid välja, puhastab verd (normaliseerib põrna funktsiooni, soodustab rakkude taasteket, kõrvaldab mädaprotsessid).

Näidustused: kasutada tupe spetsiifilise lõhna puhul, vereeritisega valgevooluse, vaginiidi ja trihhomonoosi, seentest põhjustatud tupepõletiku, vaagnapõletiku, munasarjamanuste põletiku,  häbemekiheluse, emakakaela erosiooni, emaka müoomi, munasarja tsüsti, emakakaela polüüpide, menstruatsioonihäirete ning valulise menstruatsiooni puhul, sünnitusjärgse verejooksu korral, samas ka pigmentlaikude ja vinnide puhul.

Tampoonikujulised kapslid on antibakteritsiidse, põletikuvastase, antibakteriaalse ja palavikuvastase toimega; puhastavad jääkainetest ja toksiinidest; kitsendavad tuppe ja emakat; tagavad „noorust”.

Toote viis eriomadust:

1.     Enesediagnostika: toote FOHOW „Printsess Pärli” 1 kapsli kasutamine  laseb naistehaiguse olemasolu kindlaks määrata.
2.     Enesepuhastamine: toote FOHOW „Printsess Pärli” 1 kapsli kasutamine soodustab emaka puhastamist toksiinidest
3.     Eneseteraapia: töötab abiteraapiana emaka müoomi, emakakaela erosiooni, munasarja tsüsti puhul ja erinevate põletikuliste naistehaiguste puhul.
4.     Enesenoorendamine: kiiresti soodustab jume paranemist, aitab näonaha tuhmi värvi korral, pigmendiplekkide, kuiva naha, kortsude ja teiste sümptoomide puhul.
5.     Profülaktika: kasutage vähemalt üks kord kuus – tehke naistehaiguste efektiivset profülaktikat; toode soodustab ka tupe kitsenemist, parandades vaginaalset toonust.

Toote seitse ravivat funktsiooni:

1.     Puhastamine: efektiivne profülaktika ja kiire abiteraapia vaginiidi, emakakaela erosiooni, emaka väljalangemise, valgevooluse spetsiifilise lõhna, vaagna- ja munasarjamanuste põletiku, emaka müoomi puhul, samas toimib ka seeninfektsioonidest tekkinud naistehaiguste teraapiana.
2.     Emaka puhastamine toksiinidest ja jääkainetest: tänu unikaalsele adsorptsioonilisele meetodile kõrvaldatakse naiste suguorganitest kiiresti perioodiliselt sinna kogunenud surnud koed, menstruatsiooni vere jäägid ja tekkinud toksiinid; samas kõrvaldatakse ebameeldiv ja spetsiifiline lõhn, seeneinfektsiooni allikas, stimuleeritakse ainevahetust, aktiviseeritakse tüvirakkude välja arenemist, stimuleerib naishormoonide sekreeti, taastatakse reproduktiivsete organite füsioloogilised funktsioonid. 
3.     Taastamine: samaaegselt erosiooni ja mädaste kudede eemaldamisega, puhastab toode nekrootilistest rakkudest, stimuleerib rauarikast sekreeti; taastab, silendab, tasandab ja niisutab emakakaela ning tupe kudede ebatasasust, taastab tupe elastsust ning vaginaalset tundlikkust, aitab emakal sünnitusjärgselt kitseneda, taastab kahjustatud sünnituskanaleid, toetab ning taastab siseorganite mikrofloorat.
4.     Aeglustab vananemist: puhastab surnud rakkudest, stimuleerib sekreeti, taastab emaka ja tupe elastsust, soodustab tupe kitsenemist, tõstab tundlikkust, parandab seksiisu, millega tõstab suguelu kvaliteeti. Aitab edasi lükata kliimaksit, vabastab vaginaalsest kuivusest, sugutungi puudusest, kõrvaldab ärritustunded ja muud sümptoomid.
5.     Kosmeetiline efekt: parandab ja taastab naiste suguorganite normaalsed füsioloogilised funktsioonid, soodustab immuunrakkude aktiviseerumist ning parandab vereringet, reguleerib endokriinraua tööd, kõrvaldab ning lahustab pigmendiplekid,  valgendab nahka, andes erksa ja punaka värvi, vähendab kortsusid, andes sellega naisele pideva veetluse.
6.     Tervendamine: FOHOW „Printsessi Pärl” tampoonikujulisi kapsleid kasutatakse abiteraapiana haiguste puhul, samas haiguste profülaktikana. Peale menstruatsiooni lõppu 1-2 kapsli kasutamine soodustab ainevahetuse normaliseerimist, vabastab naistehaigustest, tagab terve eluenergia.
7.     Viljatuse puhul: FOHOW „Printsessi Pärl” tampoonikujulised kapslid on regulatiivse efekti ning puhastava toimega munajuha ummistusest ning tupe happe-aluselise tasakaalu häirumisest tingitud viljatuse ravis.

Uus kosmeetiline kontseptsioon:

Vastavalt HTM teooriale on olemas 12 peamist meridiaani, mis on suunatud ülesse näo poole ning mis niisutavad nahka ja annavad sellele läike. Lisaks neile eksisteerib veel 8 lisa „imepärast” meridiaani ning siseorganid, milles voolab veri ja chi. Need meridiaanid ja organid on tihedalt seotud 12 peamise meridiaaniga. Endokriinhäirete puhul tekivad maksa- ja neerupuudulikus, mao- ja soolestikuhäired, kahjustub näo jume, kaob läige, nahk vananeb kiiresti, tekivad pigmendiplekid, vistrikud, vinnid jt patoloogiad; nägu kaotab niiskust, kahjulik chi ja toksiinid moodustavad pigmendi laike. FOHOW „Printsessi Pärl” kapslid, asetatuna tuppe, kus kohtuvad naise organismi  põhiorganite viis meridiaani, puhastavad efektiivselt meridiaanide kanaleid, reguleerivad vere koostist, tasakaalustavad organismis yin-yangi, reguleerivad endokriinsüsteemi, andes kokkuvõttes kõrge kosmeetilise efekti.

Kuse- ja suguelundite süsteem võtab aktiivselt osa organismi puhastamisel toksiinidest, moodustades dualismi kaasaaegses meditsiinis.  FOHOW „Printsessi Pärl” kapslid, olles üks unikaalsematest detoksikatsiooni meetoditest, on rahvusvahelise kosmetoloogia näide ideaalist. Naise organismist efektiivselt toksiine välja viies puhastatakse naise suguelundeid aatomi tasandil. Tänu HTM meetodite kasutamisele tänapäeva maailmas, lisaks unikaalsele  retseptile ja töötlemise meetoditele on saavutatud toote tugev adsorbtsiooniline efekt, mis annab 100% puhastava tulemuse. FOHOW „Printsessi Pärl” kapslid on tõeline sensatsioon günekoloogia ja raviva kosmeetika maailmas.

Kasutamise juhend:

Avada fooliumis olev pakend, kontrollida pakendi seisundit ja pallidel paelte olemasolu. Tupp vajadusel pesta ja kuivatada. Ühekordsete hügieeniliste kinnaste abil asetada tampoonikujulised kapslid tuppe, paela ots jätta väljapoole.

Jätta kapslid sisse, vahetada iga 3 päeva tagant; kapsli väljatõmbamisel kergelt tõmmata paela otsast, pesta tupp ja vulva.
Iga kord 1 kapsel – tervendav kuur – 6 kapslit.

Märkused:
Välispidiseks kasutamiseks!
Rasedatele ja neitsitele ei soovitata.
Menstruatsiooni ja rinnaga toitmise ajaks lõpetada kasutamine.
Peale aborti ning allergilise reaktsiooni ilmnemisel kasutada ettevaatlikult.
Toode ei ole ravim.

reede, 14. jaanuar 2011

AIRE-MARIA ESINDUSKESKUS - Mirra & Co.

Järgnev info pakub huvi tervise-teemast huvitatutele!

] TERVISLIKU SEISUNDI KONTROLL Hiina meditsiini süsteemi järgi:

Organismi seisundi testimine programm-diagnostilise kompleksi „Providets“ abil Nakatani meetodil, mille on välja töötanud Jaapani arst Y. Nakatani HIINA Traditsioonilise Meditsiini kaanonitele tuginedes. Testitav saab põhjaliku ülevaate oma organismi tervislikust seisundist elundite kaupa (arvuti ekraanil) – avastatakse haigestunud ja haigusest ohustatud  (sümptomid pole veel välja kujunenud) organid. Diagnostika ja konsultatsiooni kestus kuni 1 h. (Esmane vastuvõtt 16 € / kordus 8 €)
Testitav saab soovitused organismi tasakaalustamiseks Hiina Traditsioonilise Meditsiini põhimõtetest lähtuvalt, vajaduse ilmnedes soovitatakse Teile meditsiinilisi lisa uuringuid.

http://energo-informatiivneterviseabi.blogspot.com/

] IMOVIN (energoinformatiivsed preparaadid)

Taimse päritoluga preparaadid, mis on valmistatud ravimtaimede salvei ja melissi lehtedest ning need omandavad unikaalsed raviomadused energoinformatiivsel generaatoril töötlemise tulemusena. (Patent nr. 12519). IMOVIN kuulub bioenergoinformatiivse teraapia toodete hulka. Tegemist on alternatiivse meditsiini uue perspektiivse meetodiga, mis kasutab torsioonse välja mõju üksikutele rakkudele ja kogu inimorganismile nende loodusliku aktiivsuse taastamise eesmärgil. (preparaat 60 tk pakendis 20 eur)

] VEREVAATLUS

1000-korda suurendava mikroskoobiga – pilt kohe nähtav ka arvutiekraanil; diagnostik seletab kõik nähtu lahti ja annab vajalikke soovitusi. Diagnostika päevi iga kuu ka Tartus. Kestus kuni 1 h. (Vastuvõtt 20 €)
] FARADOTERAPEUTILISED vööd (kaelale, seljale, põlvedele)
poolvääriskivide ja magnetitega (Firma FOHOW) – Toodet saab enne ostu ka proovida!!!
Vöö töötab tänu kehatemperatuurile 36,6 C.
*        Leevendab väga hästi valu, spasme ja parandab oluliselt vereringlust-ainevahetust kaelasoontes, õlgades, seljas-selgroolihastes, põlvedes.
*        Suurendab verevarustust aju piirkonnas. Võtab ära peavalu ja väsimustunde.
*        Reguleerib närvisüsteemi
*        Parandab und

] KÕRGEMAT LIIKI SEENTE ELIKSIIRID (www.fohowgroup.com/ru/ee/)

] ANIOONKIHIGA HÜGIEENISIDEMED, mis on suureks abiks tervisele! Enesediagnostika testiga (kaasas igas pakendis: päevane, öine, igapäevane) (http://anioonkihigahygieeniside.blogspot.com/)

] KORALLIKLUBI tunnustatud tervisetooted:

PauDarco ehk Sipelgapuu koore kapslid, Mustapähkli lehed, Seleen, Tsink, hea B-kompleks!, Foolhape, Papaia, Seede-ensüümid, Kolloidhõbe, Korall-kaltsium, Haikala maksa õlikapslid,  Kassiküüs (immunomodulaator), 0mega 3/60, ProFiber sooltepuhastus jms (küsi palun kataloogi).

] MIRRA

väga kvaliteetsed ja auhinnatud Vene kosmeetika ja tervisetooted: üle 200 toote pealaest jalatallani: http://www.mirra24.ee/

Erilisemad Mirra tooted näiteks:

Jalakreem (universaalne; põhikomponendid: nuluõli, valge savi, lavendel, vetikate klorofüll)
Bakteriofaagidega Intiimgeel (bakteriofaag – haigusttekitava mikroobi looduslik piiraja)
Bakteriofaagidega hambageel, Bakteriofaagidega näogeel
Erinevalt antibiootikumidest ei kaasne bakteriofaagide kasutamisele düsbakterioosi, allergiat või mõnda muud mittesoovitavat tulemust.

Palsam Mirralgin (valu ja trauma korral: koosneb 8 ravimtaimest)
Mirra-TSINK (hästi imenduv looduslik tsingiallikas)
Mirra-OKO silmade tugevduseks (Mustika ekstrakt, Luteiin, Tsink, β-karotiin)
MIRRADOL - Avaldab üldtugevdavat toimet. Suurendab rakkude vastupanuvõimet hüpoksiale (kudede hapnikunäljale). Väga kasulik ka keemia-ja kiiritusravi korral.
Uma palsam – sisaldab tuurakala marja fraktsioone – tugev nahka uuendav toime!

] CHRISAL pesupulber, pesugeel ja kodu puhastusvahendid igaks otstarbeks:
(probiootilised, orgaaniliste sooladega, bioensüümidega – biolagunevad, allergiavabad; Eesti Allergialiidu tunnustus!)
Probiootiliste bakteritega üldpesuaine, seep ja spray – kes kasutavad, leiavad uued lemmikud koduses majapidamises ja töökollektiivides!
(Belgia päritolu/ http://www.chrisal.ee/)

] DENS-teraapia aparaatide müük, kasutamise individuaalne väljaõpe! (http://www.denas.ee/)

] ŠUNGIIT: teatud kindlal moel organiseerunud kristallvõrestikuga süsinikku sisaldavad loodusliku kivimiga tooted (kaelaripatsid, veepuhastus, masaazikivid)

] Raamat "Toome oma tervise tagasi" - autorid Ljudmilla ja Virgo Mihkelsoo (10.90 eur) - praktiline teejuht (ise)tervendajale! (raamat esitatud väga heas konspekti vormis, leiate palju infot ka tatraravi osas)

] Raamat "Kvantnägemine" - I osa - Tervendavad rannakivid (autor Anne Linnamägi) (15 eur)
---------------------------------------------------------------------------

Täpsem info: Aire-Maria ESINDUSKESKUS (Mirra & Co.)
    KITSAS 3 (I korrus) (Tartu)

Avatud T-K-N 12.00-18.00 (muul ajal kokkuleppel)
Mob. 52 71 008 / Tel. 7 424 700